Cod : MAP4550 - in stoc
148.51 RON (tva inclus) 165.01 RON

Comanda telefonic: 0371 236 353

Daca esti in cautarea unei rochii de plaja elegante si rafinate, realizata dintr-o tesatura placuta la atingere, ai ajuns in locul potrivit. Rochia noastra de plaja este o piesa vestimentara care combina confortul cu eleganta si te va face sa stralucesti pe nisipurile aurii ale plajei. Cu un decolteu adanc in fata, ale carui dimensiuni pot fi ajustate cu ajutorul panglicilor satinate dispuse in zig-zag, aceasta rochie este alegerea perfecta pentru femeile care doresc sa arate si sa se simta minunat in timpul vacantei.

Una dintre caracteristicile distinctive ale acestei rochii de plaja este spatele seducator pe care il dezvaluie. Cu o croiala care imbraca gratios corpul, rochia evidentiaza cu eleganta partea superioara a chilotului. Aceasta tendinta, cunoscuta sub numele de "exposed thong," este esentiala in moda de plaja si cu siguranta vei atrage toate privirile admirative.
Rochia noastra de plaja eleganta este confectionata dintr-o tesatura de cea mai inalta calitate, care este placuta la atingere si ofera un confort extraordinar in zilele calduroase de vara. Materialul respirabil permite pielii sa respire, astfel incat sa te simti mereu proaspata si racoroasa in timpul zilelor toride de vacanta.
Maneca 3/4 adauga un element de stil si functionalitate rochiei. Aceasta acopera partial bratele, protejandu-le de soarele puternic, dar pastrand in acelasi timp o nota eleganta. Rochia se inchide cu un nasture la spate, oferindu-ti un control complet asupra modului in care doresti sa o porti.
In pretul rochiei noastre de plaja este inclus si un chilot tanga cu broderie la spate. Chilotul tanga este, de asemenea, proiectat pentru a fi confortabil si pentru a te face sa te simti increzatoare in fiecare moment. Este o completare perfecta pentru rochia de plaja si cu siguranta va adauga un plus de farmec intregii tale aparitii pe plaja.
O rochie de plaja eleganta este versatila si poate fi asortata in mai multe moduri. Pentru o plimbare relaxanta pe plaja, poti purta rochia cu sandale plate si ochelari de soare. Daca doresti sa creezi o tinuta de plaja mai sofisticata pentru o cina la malul marii, poti adauga o pereche de sandale cu toc si accesorii stralucitoare.
Pentru a completa look-ul, nu uita sa aplici o crema de protectie solara si sa porti o palarie eleganta. Astfel, vei fi protejata de razele nocive ale soarelui si vei arata fantastic in acelasi timp.
Rochia noastra de plaja eleganta este alegerea perfecta pentru femeile care doresc sa se simta confortabil si sa arate elegant in timpul vacantelor lor la mare.
Fii pregatita sa atragi priviri admirative si sa te simti increzatoare pe plaja!
Alege eleganta si confortul cu rochia noastra de plaja si transforma-ti vacanta intr-o experienta de neuitat!

FABRICATA IN COLUMBIA

Compozitie: 93% Poliester, 7% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES